"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Senioren activiteiten bij de Wiken

 

Zoals u dat wil
In woonzorgcentrum De Wiken kunt u uw dag indelen zoals u dat wil. Ook wat betreft het eten. U kunt op verschillende momenten van de dag warm eten. Ook kunt u kiezen waar u de maaltijd wilt nuttigen; in hun eigen appartement of samen met andere cliënten. De Wiken past de zorg- en dienstverlening aan naar de wensen van de klant.

 

Wens van de cliënt
Het aanbod van senioren activiteiten is helemaal aangepast aan de wensen van u. Hierdoor ontstaat een levendig scala van activiteiten, voor elk wat wils. De sfeer tijdens de activiteiten is gezellig en ontspannen. De activiteitenbegeleiders willen er graag aan bijdragen, dat cliënten plezierig wonen in De Wiken en hun levensverhaal kunnen voortzetten.

Allerlei soorten activiteiten in De Wiken
Op de locatie is van alles te doen. Met tal van sociale en/of creatieve activiteiten proberen we aan te sluiten op de persoonlijke wensen en interesses. Het kan bijvoorbeeld gaan om eenmalige activiteiten of om regelmatig terugkerende activiteiten.

 

Restaurant in De Wiken

Daarnaast organiseren we diverse leuke uitstapjes waar u aan mee kunt doen. Biljarten, bingo, zingen, gymnastiek en regelmatig diverse optredens. Als u wilt hoeft u zich geen moment te vervelen!

Samen met de wijk De Wiken
Bewoners in de omgeving van De Wiken kunnen gebruik maken van de verschillende activiteiten. De Wiken heeft een wijkfunctie en biedt veel activiteiten en levendigheid  door een samenwerking met Maatschappelijk Onderneming Smallingerland.


Aanvullende diensten in De Wiken

In woonzorgcentrum De Wiken worden extra diensten geboden zoals:

  • De pedicure
  • Kapper
  • Schoonheidsspecialist
  • De trombosedienst heeft zitting in het gebouw
Bezoekadres
Dwarswyk 346 A
9202 CA Drachten

T (0512) 58 10 00
F (0512) 58 10 99
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties