"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Ruimte voor ontmoeting

Ontmoeting in De Miente
Soms valt het niet mee om uw sociale netwerk te onderhouden als u ouder wordt. Alleen moeten eten, minder mobiel zijn, afhankelijk zijn van iemand anders, niet gemakkelijk onder de mensen komen. Wie in De Miente woont is nog wél zelfstandig, maar niet alleen. Zo is de maaltijd een belangrijk moment van de dag, want samen kunnen eten biedt een goede gelegenheid om anderen te ontmoeten.

Op de begane grond vindt u ons sfeervolle ontmoetingscentrum, die ook fungeert als restaurant waar onze kok een smakelijk en afwisselend 3-gangen diner serveert. Volgt u een speciaal dieet of heeft u specifieke wensen? Ook daar kunnen we rekening mee houden!

 

Het Ontmoetingscentrum is stijlvol ingericht 

 

Gezellig druk
Met De Miente, hart van de wijk, is in het ontmoetingscentrum iedereen welkom. Naast de bewoners van De Miente verwelkomen wij ook graag gasten uit de wijk. Of uw eigen familie en vrienden als u dit wenst.

 

De koffie staat altijd voor u klaar 

 

Allerlei soorten activiteiten in De Miente
In De Miente is van alles te doen. Met tal van sociale en creatieve activiteiten proberen we aan te sluiten op uw persoonlijke wensen en interesses.

Bezoekadres
De Hoop 4
8401 AD Gorredijk

T (0512) 571 800
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties