"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Ik vind het heel prettig dat de mensen van ZorgThuis me goed kennen. Maar ze hoeven natuurlijk niet álles van me te weten..." "Ik vind het heel prettig dat de mensen van ZorgThuis me goed kennen. Maar ze hoeven natuurlijk niet álles van me te weten..." Lees meer over de persoonlijke aanpak van ZorgThuis ZorgThuis

Senioren activiteiten bij De Miente

 

Allerlei soorten senioren activiteiten in De Miente
In woonzorgcentrum De Miente is van alles te doen. Met tal van sociale en/of creatieve activiteiten proberen we aan te sluiten op uw persoonlijke wensen en interesses. U kunt lid worden van een vereniging, bijvoorbeeld een gymnastiekvereniging of een tuinvereniging. Daarnaast organiseren we diverse leuke uitstapjes waar u aan mee kunt doen.

 

De Trochrin
De Miente is een levendig woonzorgcentrum met een bloeiend verenigingsleven. Kloppend hart van het centrum is De Trochrin. Hier vinden regelmatig activiteiten plaats. Ook kunt u er terecht om een kop koffie te drinken met uw medebewoners of uw gasten. In de middag fungeert De Trochrin als restaurant.

 

Restaurant De Miente

 

Altijd wat te doen in De Miente
Verveling krijgt absoluut geen kans bij ons. Onze activiteitenbegeleiders zorgen voor een gevarieerd aanbod, dat aansluit op uw interesses en wensen.

 

Seniorweb

Seniorweb Gorredijk biedt in De Miente diverse cursussen aan voor geïnteresseerden uit Gorredijk en omstreken. De cursussen en workshops worden in de regel gegeven op de middagen van dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Op maandagmiddag is er de zogenoemde inloopmiddag, erg handig als u met een computerprobleem zit. 

 

Gezellig druk
Het is altijd gezellig druk in De Miente. Bezoek is de hele dag door welkom en daarnaast wordt het woonzorgcentrum ook gebruikt door verenigingen uit Gorredijk. Vaak kunt u aan die activiteiten meedoen. Verder zijn er regelmatig optredens, waarvan u kunt genieten.

Bezoekadres
De Hoop 2
8401 AC Gorredijk

T (0513) 46 27 15
F (0513) 46 29 58
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties