"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Seniorenactiviteiten bij De Lijte

 

Allerlei soorten activiteiten
In De Lijte is van alles te doen. Met tal van sociale en/of creatieve activiteiten proberen we aan te sluiten op de persoonlijke wensen en interesses. Het kan bijvoorbeeld gaan om eenmalige activiteiten of om regelmatig terugkerende activiteiten via een vereniging. U kun dagelijks deelnemen aan alle georganiseerde open activiteiten, zoals spelmiddagen, optreden, bingo, handwerken, gymnastiek et cetera.  Daarnaast organiseren we diverse leuke uitstapjes waar u (tegen een vergoeding) aan mee kunt doen.

 

Geen moment vervelen
Er zijn verschillende voorzieningen in De Lijte. Zo is er een winkeltje en cliënten kunnen terecht bij een kapper, schoonheidsspecialist en pedicure. Daarnaast is er het grand café Leave 17, dat dagelijks is geopend. Ook inwoners van Ureterp en omstreken komen hier graag, wat zorgt voor een gezellige sfeer.

Bezoekadres
Lijteplein 56
9247 ES Ureterp

T (0512) 30 53 05
F (0512) 30 53 00
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties