"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Revalidatiecentrum Marrewyk in Drachten

 

Revalidatiecentrum Marrewyk

Marrewyk is een revalidatie- en reactiveringscentrum. Het biedt plaats aan 34 revalidatie- en reactiveringscliënten. U kunt in Marrewyk revalideren na een ziekenhuisopname of als  uw huisarts het nodig vindt dat u in Marrewyk wordt opgenomen voor reactivering.

 

Gespecialiseerd in revalidatie

Revalidatiecentrum Marrewyk is gespecialiseerd in revalidatie en reactivering. Binnen Marrewyk zijn twee deskundige teams werkzaam, die u helpen bij uw herstel. Het ene team is gespecialiseerd in revalidatie na een heup-/knie-operatie. Het andere team heeft specifieke kennis over revalidatie na een beroerte/CVA.

 

Ziekenhuis Nij Smellinghe dichtbij

Revalidatiecentrum Marrewyk is gevestigd in Drachten, op het terrein van ziekenhuis Nij Smellinghe. Door de goede contacten met de specialisten krijgt u zeer deskundige zorg. Als u voor een onderzoek of een behandeling in het ziekenhuis moet zijn, bent u vlakbij. De nabijheid van Nij Smellinghe zorgt ervoor dat we goed en snel kunnen schakelen bij vragen of onduidelijkheden. Ook kunt u gebruikmaken van alle faciliteiten die het ziekenhuis biedt. Zoals de winkel, het postkantoor, de bloemenzaak of het restaurant.

 

Bezoekadres
Compagnonsplein 1
9202 NN Drachten

T (0512) 58 84 75
F (0512) 58 84 77
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties