"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Revalideren in Friesland bij ZuidOostZorg

Bent u geopereerd, heeft u een ongeluk gehad of moet u anderszins herstellen? Het is in zo’n geval mogelijk dat u moet revalideren om weer te herstellen. U kunt bij verschillende locaties in Friesland van ZuidOostZorg revalideren.

 

Revalideren bij revalidatiecentrum Marrewyk of De Waadwente

Marrewyk is een revalidatie- en reactiveringscentrum in Drachten, Friesland.

Ook in Dokkum kunt u terecht bij De Waadwente voor revalidatie.

Wij bieden u revalidatie en reactivering aan in Friesland om onder professionele begeleiding te werken aan uw herstel. Ons doel is om u zo snel mogelijk weer naar huis terug te laten keren voor balans in uw leven.

 

Langdurige revalideren in Friesland

Mocht meer revalidatie nodig zijn voor uw herstel, dan kan dit in ons expertisecentrum Neibertilla in Drachten. Deze langdurige vorm van geriatrisch revalideren wordt ook wel reactivering genoemd. Deze vorm is minder intensief, wel met professionele begeleiding.

 

Meer informatie over revalideren in Friesland

Wilt u meer informatie over revalideren bij ZuidOostZorg? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel op werkdagen ons Informatie- en Adviescentrum op 0800 571 7171 tussen 8:00 en 17:00 uur.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Vraag en/of opmerking*
Voorkeur contact*
Vul hier niets in a.u.b.