"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Organisatie ZuidOostZorg

ZuidOostZorg is een zorginstelling in het zuidoosten van Fryslân en één locatie in Dokkum. We bieden zorg en ondersteuning wanneer u thuis woont. Daarnaast hebben we verpleeg- en verzorgingshuizen op mooie locaties in zuidoost Fryslân.

 

Hier kunt u alles lezen over wie we zijn en waar we voor staan. Over onze visie, onze missie en over wie er bij ZuidOostZorg de dagelijkse leiding heeft. Over de manier waarop we Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en samenwerken met verschillende zorgpartners en het onderwijs. En natuurlijk over hoe we ervoor zorgen dat de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening altijd van de hoogste kwaliteit is.

 

Ook kunt u onderstaand filmpje bekijken waarin uitgelegd wordt wat ZuidOostZorg kan betekenen voor de heer en mevrouw Van Kampen.