"Ik vind het heel prettig dat de mensen van ZorgThuis me goed kennen. Maar ze hoeven natuurlijk niet álles van me te weten..." "Ik vind het heel prettig dat de mensen van ZorgThuis me goed kennen. Maar ze hoeven natuurlijk niet álles van me te weten..." Lees meer over de persoonlijke aanpak van ZorgThuis ZorgThuis
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Revalidatie Drachten

Voor revalidatie en reactivering in Drachten en omgeving kunt u terecht bij de Marrewyk in Drachten, gespecialiseerd in geriatrische revalidatie en reactivering. Ruim 30 mensen kunnen in Drachten werken aan hun revalidatie en reactivering.

 

Gespecialiseerde teams voor revalidatie en reactivering in Drachten

Revalidatiecentrum Marrewyk heeft twee gespecialiseerde teams voor revalidatie en reactivering in Drachten. Het ene team is gespecialiseerd in revalidatie na een heup-/knie-operatie. Het andere team heeft specifieke kennis over revalidatie in Drachten na een beroerte/CVA.

 

Eigen ruime kamer

Als u gaat revalideren bij Marrewyk in Drachten krijgt u de beschikking over een eigen ruime kamer met eigen sanitair. In één van de vier huiskamers kunt u gezellig bijpraten met de andere cliënten en zijn er activiteiten. Zo bieden wij u tijdens uw revalidatie traject in Drachten optimale privacy in uw eigen omgeving.

 

Nazorg in samenwerking met thuiszorg

Als u na de revalidatie in Drachten thuis verder gaat herstellen en revalideren, biedt ZuidOostZorg u thuiszorg ter ondersteuning, optimaal afgestemd op uw thuissituatie voor een spoedig herstel.

 

Meer informatie over revalidatie Drachten

Vul voor vragen over revalideren in Drachten het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! Ook kun u op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur bellen met het Informatie- en Adviescentrum op: 0800 571 7171.

Bezoekadres
Compagnonsplein 1
9202 NN Drachten

T (0512) 58 84 75
F (0512) 58 84 77
info@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties
Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Vraag en/of opmerking*
Voorkeur contact*
Vul hier niets in a.u.b.