"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Zorg en behandeling in De Waadwente

 

Ons uitgangspunt is dat de cliënt waar mogelijk de eigen regie houdt. Onze zorg en behandeling passen we aan op uw persoonlijke situatie, wensen en behoeften. U kunt rekenen op persoonlijke zorg door betrokken medewerkers.

 

Eerst verantwoordelijke verzorgende

Wanneer u in de Waadwente verblijft, krijgt u een eerst verantwoordelijke verzorgende aangewezen. Deze persoon is tijdens uw verblijf het eerste aanspreekpunt voor u en voor uw familie.

 

Onze professionals staan voor u klaar

In De Waadwente kunt u rekenen op de beste zorg door een team van professionals. Welke zorgverleners er in het team zitten, hangt af van uw situatie, wensen en zorgzwaartepakket. De verschillende zorgverleners en behandelaars werken nauw samen, vanuit een persoonlijk met u geschreven zorgplan.

 

Uw persoonlijk zorgplan
In de eerste periode van uw verblijf stellen de arts en andere zorgverleners samen met u en uw contactpersoon een zorgplan op. Dit plan is gericht op uw persoonlijke zorgbehoefte. Uw zorgplan is de leidraad voor uw behandeling en verzorging binnen De Waadwente. Als uw situatie, wensen of behoeften veranderen, wordt het zorgplan bijgesteld. U kunt dit zorgplan altijd inzien.

 

Zorgzwaartepakket:

In De Waadwente verblijven cliënten met een zorgzwaartepakket 5 t/m 10 en cliënten met een DBC voor geriatrische revalidatie.

 

Neemt u voor vragen gerust contact op met ons Informatie- en Adviescentrum op: 0800-5717171 (gratis)

 

 

 

 

 

Postadres
Birdaarderstraatweg 68
9101 DA Dokkum
Bezoekadres
Birdaarderstraatweg 68
9101 DA Dokkum

T 0519- 29 13 66
receptiewaadwente@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties