"Ik vind het heel prettig dat de mensen van ZorgThuis me goed kennen. Maar ze hoeven natuurlijk niet álles van me te weten..." "Ik vind het heel prettig dat de mensen van ZorgThuis me goed kennen. Maar ze hoeven natuurlijk niet álles van me te weten..." Lees meer over de persoonlijke aanpak van ZorgThuis ZorgThuis
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Wonen met zorg in De Waadwente

In De Waadwente heeft iedereen een eigen kamer. De kamers zijn gelegen rondom een gezellige huiskamer die u deelt met acht andere cliënten. In de huiskamer wordt samen koffie gedronken, verschillende activiteiten gedaan, tv gekeken en gegeten. Per dag kunt u zelf aangeven of u gezamenlijk of op uw eigen kamer wilt eten.

 

Kamer
De kamers in De Waadwente hebben een gedeelde sanitaire ruimte. U bent vrij om zelf meubilair mee te nemen. Wij zorgen voor een bed een nachtkastje en een (kleding)kast. In uw kamer is een internetaansluiting en er is een ruim aanbod van televisiezenders beschikbaar. Op de revalidatie-afdeling wordt voor meubilair gezorgd. Dit hoeft u niet zelf mee te nemen.

.

 

 

 

 

Palliatieve zorg

Voor ouderen in hun laatste levensfase, biedt De Waadwente op de begane grond twee kamers voor palliatieve zorg. Er is in deze fase zoveel zorg nodig, dat de zorg thuis niet langer voortgezet kan worden. De bewoners krijgen gespecialiseerde verzorging en verpleging. Ook de naasten worden in deze fase ondersteund. 

De Waadwente werkt hierbij nauw samen met de VPTZ (Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg).

 

 

Postadres
Birdaarderstraatweg 68
9101 DA Dokkum
Bezoekadres
Birdaarderstraatweg 68
9101 DA Dokkum

T 0519- 29 13 66
receptiewaadwente@zuidoostzorg.nl Toon route

Onze locaties

Type locatie

Bekijk lijst met alle locaties