"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Kwaliteit van zorg

ZuidOostZorg verbetert voortdurend de zorg. Het uitgangspunt daarbij zijn steeds de wensen en behoeften van de cliënten. Ervaringen van cliënten en/of vertegenwoordigers zijn daarbij belangrijk. Daarom meten we cliënttevredenheid. Het is belangrijk dat cliënttevredenheid betrouwbaar worden gemeten.

 

In 2016 en 2017 heeft ZuidOostZorg de cliënttevredenheid gemeten met het instrument ‘Servicekwaliteit’. Aan dit onderzoek hebben cliënten, vertegenwoordigers, medewerkers en management deelgenomen van alle locaties van ZuidOostZorg waar wonen en welzijn centraal staan. Het onderzoek meet de klantgerichtheid en kwaliteit van zorg. Vanwege de huidige veranderingen binnen verzorgingshuis De Miente heeft deze locatie niet deelgenomen aan het onderzoek.

Naast alle rapporten per locatie is er ook een rapport met de organisatiebrede uitkomsten beschikbaar.

Hieronder kunt u de rapporten over de cliënttevredenheid binnen ZuidOostZorg lezen.

 

 

2016

2017

Neibertilla

Neibertilla PG

Neibertilla Somatiek
Neibertilla Multidomein
Neibertilla GP

Neibertilla Somatiek

Neibertilla PG

Neibertilla Multidomein

Neibertilla expertteams

Ikenhiem

Ikenhiem Somatiek
Ikenhiem PG

Ikenhiem NAH

Ikenhiem PG

Ikenhiem NAH

De Lijte

De Lijte

De Lijte

Lijtehiem

Lijtehiem

Lijtehiem

Rispinge

 

Rispinge Somatiek

Sinnehiem

Sinnehiem

Sinnehiem PG

Stellinghaven A’scha

Stellinghaven Appelscha

Stellinghaven Appelscha

Stellinghaven O’wolde

Stellinghaven Oosterwolde PG

Stellinghaven Ooosterwolde Somatiek

Stellinghaven Oosterwolde PG 

Stellinghaven Oosterwolde Somatiek

Voltawerk

Voltawerk

Voltawerk

De Waadwente

De Waadwente somatiek

De Waadwente PG

De Waadwente Somatiek

De Waadwente PG

De Wiken

De Wiken

De Wiken Somatiek

ZorgThuis

ZorgThuis Ooststellingwerf/ Opsterland

ZorgThuis Smallingerland

ZorgThuis ZuidOostZorg

 

ZuidOostZorg

ZuidOostZorg

Bijlagen

ZuidOostZorg

Bijlagen

Alle locaties

 

Aanvullende opmerkingen

 

Deskundig

Bij ZuidOostZorg toetsen alle medewerkers op regelmatige basis hun bekwaamheid. Daarbij bieden we de medewerkers scholing en bijscholing waar dat nodig is en stimuleren we ze om zich zoveel mogelijk te ontwikkelen. Hiermee waarborgen we de deskundigheid van onze zorgmedewerkers,  zodat de kwaliteit van zorg up-to-date blijft. Zo gaan we bij ZuidOostZorg met de tijd mee.

 

Veilig

Als u zorg krijgt van ZuidOostZorg kunt u erop vertrouwen dat u in goede handen bent. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en we zetten de modernste technieken in om u een veilig gevoel te geven. Op alle locaties hebben wij dan ook een alarmeringssysteem, waarbij u ons kunt laten weten wanneer u iets nodig heeft, of wanneer er iets aan de hand is.

 

Ook als u thuis woont denken wij met u mee. Zo kunt u via de iPad van ZorgThuis de ondersteuning krijgen die u nodig hebt, wanneer u dat wilt. En door het gebruik van de Medido hoeft u nooit meer u medicijnen te vergeten.