"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Zondag 2 november Omrop Fryslân in Sûnenz

Deze week staan alle uitzendingen bij Omrop Fryslân in het teken van zorg.  Ze sluiten deze week af met het radioprogramma Buro De Vries op zondagmorgen 2 november 2014 bij ons in Sûnenz. Het radioprogramma duurt van 11.00 tot 13.00 uur. Normaliter wordt Buro De Vries in de studio opgenomen, maar in deze speciale week gaan ze dus naar een locatie.

 

De presentatoren zijn Rene Koster en Geertje de Vries. In het eerste uur gaan ze in gesprek met iemand Anke Huizenga, bestuurder ZuidOostZorg en mede-initiatiefnemer van Sûnenz. Daarnaast schuiven nog twee mensen aan en één daarvan is Margreet de Graaf, directeur van Zorgbelang Fryslân.  

 

In het tweede uur komen twee vaste mensen aan tafel, die het nieuws met de presentoren doorneemt. Dat zijn Romke Postma, wethouder Dantemadeel en Winnie Weidenaar, ondernemer. Daarnaast nog een derde persoon, maar dat is afhankelijk van de actualiteit van de komende week.

 

Door het programma heen zijn optredens van Die 2. De opnames worden gemaakt in het restaurant. Het publiek kan dan in het restaurant plaatsnemen.