"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Week van de Smaak en Week tegen Eenzaamheid

De Week van de Smaak is al jaren hét jaarlijkse evenement waarin gezonde en eerlijke

voeding onder de aandacht wordt gebracht van een breed publiek. Er worden in heel Nederland bijzondere markten, proeverijen, mooie maaltijden en streekmenu’s georganiseerd. Elke locatie van ZuidOostZorg doet mee!

 

Dit jaar is de Week van de Smaak van 28 september t/m 6 oktober 2013. De week tegen Eenzaamheid loopt van 26 september t/m 5 oktober 2013.

 

De week van de Smaak past prima in het voedingsbeleid rondom de Nieuwe Nederlandse Keuken. Alle locaties van ZuidOostZorg hebben een aantal leuke en vooral lekkere activiteiten op de agenda gezet.

 

Lange eettafel in Sûnenzcentrum

Als afsluitende activiteit wordt in Sûnenz op 4 oktober een lange eettafel georganiseerd. Deze lange tafel is een project van de Week tegen Eenzaamheid. Een goede gelegenheid om mensen rondom eten met elkaar te verbinden: eten, beleven en genieten. Digitaal worden alle tafels, georganiseerd in het land, aan elkaar verbonden. In 2012 schoven 20.000 mensen in heel Nederland aan bij deze lange tafel. Komt u ook aanschuiven? Deelname is kosteloos.

Aanmelden kan tot uiterlijk 30 september a.s. via Sûnenz: info@sunenz.nl (Vermeld duidelijk uw naam en het aantal personen waarmee u deelneemt).