"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Vrijwilliger worden? Kom naar de speeddate op 22 november in Appelscha

Kom naar de speeddate op donderdag 22 november

 

Is vrijwilligerswerk iets voor jou of wil je hier graag meer over te weten komen? Dan is de speeddate op 22 november 2018 in Appelscha de ideale manier om kennis te komen maken met de locatie en haar bewoners. Onder het genot van een kopje koffie of thee ontmoet je de vrijwilligerscoaches en kun je al je vragen stellen omtrent vrijwilligerswerk. 

Wat houdt de speeddate precies in?
Tijdens de speeddate hebben we een tafel voor je gereserveerd zodat je samen met de vrijwilligerscoach kunt praten over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk in Appelscha. De vrijwilligerscoaches kijken altijd naar dat waar jij goed in bent en wat je ook leuk vindt om te doen. Zo is er altijd vrijwilligerswerk dat bij jou past en waar je energie van krijgt. 

Waarom vrijwilligerswerk doen?
Vrijwilligerswerk is dankbaar om te doen. Zodra je bekend bent in de locatie als vrijwilliger, dan word je ook snel herkend door de bewoners. Als vrijwilliger kun je net dat beetje extra aandacht geven aan de bewoners. Een luisterd oor of een aanraking kan veel betekenen voor de ander. Met name bij mensen met dementie kun jij als vrijwilliger zorgen voor een stukje rust en aandacht. Als vrijwilliger ben je van grote waarde! Alyonne Koster is vrijwilligster bij Stellinghaven. In onderstaande video vertelt ze je wat haar drijfveren zijn geweest om vrijwilliger te worden. Neem zeker een kijkje!
Meld je aan voor de speeddate
Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Wij zijn ook benieuwd naar jou. Stuur een mail naar t.halma@zuidoostzorg.nl en wij bevestigen je aanmelding. Graag tot dan!

P.s. wil je meer te weten komen over Verpleeghuis Stellinghaven Appelscha? Bekijk dan de locatiepagina zodat je alvast een indruk kunt krijgen.