"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Vraagelkaarcafé in Sûnenz op 13 maart

Op vrijdag 13 maart organiseert ZuidOostZorg vanaf 10.00 uur het eerste VraagelkaarCafé, waarvoor we u van harte uitnodigen. ZuidOostZorg organiseert dit in samenwerking met het Friesland College en Vraagelkaar. Het doel met het VraagelkaarCafé is ontmoeten & verbinden. Met u, met uw buurtgenoten en met cliënten van ZuidOostzorg en Talant. Maar ook met studenten van het Friesland College. Het café wordt onder meer door hen verzorgd.

 

Na ontvangst en de inspirerende presentatie over Vraagelkaar in Drachten, kunt u kiezen wat u leuk vindt om te doen. Het café heeft maar liefst acht ‘smaken’. Dat zijn:

  • FitCafé: onder deskundige begeleiding van CIOS studenten kunt u bewegen en kennismaken met sporten bij Sûnenz;
  • VerwenCafé: studenten verzorgen graag uw handen en nagels in het verwenCafé. Of wilt u liever een ontspannen gezichtsmassage?
  • BreiCafé: in het breicafé kunt u gezellig met anderen aan de slag met uw eigen haak- of breiwerk. Er ligt ook materiaal klaar;
  • KookCafé: u bent welkom in ons speciale cafékeuken omte helpen om samen de lunch te bereiden;
  • ICT-Café: Wilt u uitleg over internet, Google, Vraagelkaar, uw mobiel of tablet? Kom dan naar het ICT café;
  • PraatCafé: Geniet van de koffie op het gezellige plein. U kunt er ook een spel bij spelen: bewegen met de Wii, kaarten, bingo of sjoelen;
  • FlowerCafé: In het bloemcafé maakt u onder begeleiding van Foekje de Boer een prachtig paasstuk. Kosten 12,50 euro p.p.
  • ZangCafé: Wist u dat zingen bijdraagt aan uw geluksgevoel? Onder begeleiding van een zangdocente kunt u heerlijk zingen.

 

Deelname is kosteloos met uitzondering van de workshop bloemschikken. U kunt zich aanmelden via de website www.vraagelkaar.nl/cafe of bellen met 0321-314803. Vermeld graag het café van uw keuze, dan rekenen wij op uw komst in Sûnenz in Drachten.

 

Op www.vraagelkaar.nl kunt u vraag & aanbod delen met familie, vrienden en mensen uit de buurt. Dat is leuk als u iemand zoekt om mee te wandelen of te klaverjassen. Of als u het leuk vindt om iets voor anderen te doen: tuinieren, schilderij ophangen, etc.