Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Van 14 t/m 18 januari 2019 is op het Winkelplein in Sûnenz een beeldhouwatelier ingericht. Doet u ook mee? Lees meer
Techparade Techparade Van 21 t/m 24 januari, in het kader van eHealthweek, een techparade langs diverse locaties van ZuidOostZorg. Komt u ook? Lees hier meer

Voorjaarsmarkt Sûnenz - zaterdag 18 april

Op zaterdag 18 april van 10:00-16:00 uur wordt er weer een gezellige voorjaarsmarkt gehouden op het winkelplein en in de centrale hal van Sûnenz.

Natuurlijk zijn er weer diverse leuke kraampjes met voorjaarsartikelen en heeft Versmarkt Sûnenz weer (h)eerlijke producten te koop: o.a. asperges, aardbeien, kaas, wijn en desembrood. Ook de palingroker is er weer bij. Op het gezondheidsplein wordt een spetterende modeshow gegeven door Fashion Plus. Daarnaast is er een kledingspecialiste, schoonheidsspecialiste en een nagelstyliste aanwezig om u van goede adviezen te voorzien.

Optredens
Om de dag helemaal gezellig te maken zullen er geweldige optredens zijn van Shantykoren.
10:00 – 12:00 uur: Shantykoor ‘One More Day’
14:00 – 16:00 uur: Shantykoor ‘Abel Tasman’  

Ook aan lichaamsbeweging deze dag geen gebrek, er zullen namelijk diverse activiteiten zijn bij de de SONAboog en de Silverfit.

Kinderen kunnen gratis ranja melken uit de ranjakoe!

Iedereen is van harte welkom!


Shantykoor 'Abel Tasman'


Shantykoor 'One More Day'