"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Voorjaarsmarkt Sûnenz - zaterdag 18 april

Op zaterdag 18 april van 10:00-16:00 uur wordt er weer een gezellige voorjaarsmarkt gehouden op het winkelplein en in de centrale hal van Sûnenz.

Natuurlijk zijn er weer diverse leuke kraampjes met voorjaarsartikelen en heeft Versmarkt Sûnenz weer (h)eerlijke producten te koop: o.a. asperges, aardbeien, kaas, wijn en desembrood. Ook de palingroker is er weer bij. Op het gezondheidsplein wordt een spetterende modeshow gegeven door Fashion Plus. Daarnaast is er een kledingspecialiste, schoonheidsspecialiste en een nagelstyliste aanwezig om u van goede adviezen te voorzien.

Optredens
Om de dag helemaal gezellig te maken zullen er geweldige optredens zijn van Shantykoren.
10:00 – 12:00 uur: Shantykoor ‘One More Day’
14:00 – 16:00 uur: Shantykoor ‘Abel Tasman’  

Ook aan lichaamsbeweging deze dag geen gebrek, er zullen namelijk diverse activiteiten zijn bij de de SONAboog en de Silverfit.

Kinderen kunnen gratis ranja melken uit de ranjakoe!

Iedereen is van harte welkom!


Shantykoor 'Abel Tasman'


Shantykoor 'One More Day'