"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Veel mediabelangstelling voor bezoek Koning

Het bezoek van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander aan Stellinghaven Oosterwolde bleef niet onopgemerkt. Er was enorm veel belangstelling van de media. Het begon maandagmorgen al. De Leeuwarder Courant belde om mee te genieten van de voorpret. De journalist en fotograaf hadden alle tijd en interviewden mevrouw Elly Hiemstra, bewoner Stellinghaven, op haar kamer. Vervolgens spraken ze met Feikje van der Lei, activiteitenbegeleidster, in de kas. Hier kun je het interview lezen wat in de krant stond en wat op internet stond.

PDF DocumentLC 08-10-2013 Voorpret koninklijk bezoek.pdf

Leeuwarder Courant

 

Op dinsdagmorgen waren de eerste persmensen al om 9.00 uur aanwezig. Om half elf was er een persmoment in de kas met vier bewoners en vier kinderen. Hierbij waren omroep Max, jeugdjournaal, Hart van Nederland en ZDF (Duitse televisieomroep) aanwezig.

Om elf uur stroomde het persvak voor Stellinghaven al aardig vol. Een greep uit de media die aanwezig was; Blauw Bloed, NOS, ANP, Omrop Fryslân, Leeuwarder Courant, Friesch Dagblad, Nieuwe Ooststellingwerver, Drachtster Courant en nog veel meer.

Hieronder kunt u een aantal nieuwsitems lezen:

 

Drachtster Courant

RTL Nieuws

Omrop Fryslân

Jeugdjournaal

Algemeen Dagblad

Leeuwarder Courant

Nieuwe Ooststellingwerver

En nog een keer Drachtster Courant

 

PDF DocumentLC 09-10-2013 Pannenkoek voor de Koning.pdf
PDF DocumentLC 09-10-2013 Voorpagina Koning.pdf

 

En dan waren er ook nog alle uitzendingen op televisie:

Door de rijksoverheid

Blauw Bloed bij 18.40 minuten

Omroep Max

NOS evenementen

NOS jeugdjournaal

Omrop Fryslân

Hart van Nederland

ZDF

Enne de grappigste nog.... Lucky TV