"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Twee nominaties gastvrijheidszorg award

ZuidOostZorg heeft twee nominaties in de landelijke lijst voor de gastvrijheidszorg award 2014 in de wacht weten te slepen. Ruim  230  ziekenhuizen,  verzorgings-  en  verpleeghuizen  en  GGZ-instellingen hebben dit jaar meegedaan aan het project Gastvrijheidszorg met Sterren. In de categorie Verpleging en Verzorging is de locatie De Lijte in Ureterp genomineerd. In de categorie kleinschalig wonen is Voltawerk in Gorredijk genomineerd. Op donderdag 12 juni worden tijdens het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg 2014 de winnaars van de Gastvrijheidszorg Awards bekendgemaakt. Een deskundige jury onder voorzitterschap van drs. Jenneke van Veen, oud-hoofdinspecteur IGZ Verpleging en Chronische Zorg, heeft de top 10 genomineerden vastgesteld.

 

Gastvrijheid bij ZuidOostZorg

Dit mooie resultaat is te danken aan de inzet van de medewerkers van ZuidOostZorg, die zich in het afgelopen jaar hebben ingezet voor gastvrijheidszorg. Er is veel aandacht en tijd besteed aan het creëren van een prettige en gastvrije omgeving voor de cliënt. ZuidOostZorg is trots op de nominaties.

 

Sterrengids Gastvrijheidszorg

Zorgorganisaties die meedoen aan Gastvrijheidszorg met Sterren worden beoordeeld op gastvrijheid en afhankelijk van hun score krijgen ze sterren toebedeeld. De resultaten van de audits worden gebundeld in de Sterrengids Gastvrijheidszorg en worden gepubliceerd op de website www.zorgmetsterren.nl.

 

Waarderingssysteem

Gastvrijheidszorg met Sterren is een waarderingssysteem voor de kwaliteit van de gastvrijheidszorg in zorginstellingen. Het doel is de kwaliteit van leven van cliënten en patiënten te verbeteren door het stimuleren van goede gastvrijheidszorg.

 

Jury

De jury van Gastvrijheidszorg met Sterren bestaat dit jaar uit juryvoorzitter Jenneke van Veen

(oud-hoofdinspecteur  IGZ  Verpleging  en  Chronische  Zorg),  Kristel  Nijs  (kwaliteitsadviseur

Ziekenhuis Rivierenland in Tiel), Marrie Cornelisse  (teamleider  zorgcentrum De Waalburcht

in  Papendrecht,  winnaar  van  de  Gastvrijheidszorg  Award  2013  Verpleging  &  Verzorging),

Mieke Berends (zorgmanager Deventer Ziekenhuis, winnaar van de Gastvrijheidszorg Award

2013  Ziekenhuizen), Piety Nijhoff (teamleider Judith Leysterhof in Hardinxveld-Giessendam,

winnaar  van  de  Gastvrijheidszorg  Award  2013  Kleinschalig  Wonen)  en  Vlady  Kasperaitis

(manager  Facilitair  Bedrijf  Dimence;  locatie  Grasdorpstraat  in  Zwolle  was  winnaar  van  de

Gastvrijheidszorg Award 2013 GGZ)