"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Traktatie door gulle gever aan De Waadwente

Afgelopen week werden de cliënten en medewerkers van De Waadwente getrakteerd op een gebakken visje!

 

De gulle gever is dhr. Talsma. Hij en zijn vrouw zijn vrijwilligers binnen De Waadwente en ze hebben een eigen kraanbedrijf. Het was hun gewoonte om ieder jaar, rond de kerst, de partners waarmee ze zaken doen een attentie te brengen/te geven. Maar ze kregen meer en meer het gevoel dat die attentie 'op de grote bult' kwam. Het gevoel van dankbaarheid en waardering werd niet meer echt ervaren.

 

Dat moest anders volgend Talsma. Daarom besloten ze om het geld wat anders aan bedrijven werd besteed nu te besteden aan de cliënten en medewerkers van De Waadwente. Bij De Waadwente kon Talsma wel rekenen op dankbare afnemers! Menig kibbeling en lekkerbekje vond gretig aftrekt! En dit gaf dhr Talsma weer een goed gevoel.

 

Het was een zeer succesvolle actie waarvoor we de familie Talsma erg dankbaar zijn. En wat ons betreft..... voor herhaling vatbaar :-)

 

 

Henriette van der Kloet
HBO VGG´er De Waadwente

 

28012018