"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Themaweken Vriendschap Voltawerk

Zondag 14 mei sloten wij de themaweken vriendschap af in Voltawerk met een heerlijke High Tea.

De themaweken waren tot stand gekomen door werkgroep Zin In bestaande uit:
geestelijke verzorger, verpleegkundige gerontologie-geriatrie, vrijwilliger, gespecialiseerd verzorgende psychogeriatrie en welzijn. Met deze werkgroep hebben wij themaweken georganiseerd op het gebied van zingeving en werden onze krachten gebundeld.

 

Met elkaar kwamen wij tot een mooi activiteitenprogramma wat aansloot om de behoeftes van de bewoners gekeken vanuit verschillende gebieden. Activiteiten als: koffieochtenden, cup cakes versieren, kistjes maken, vriendschapsarmbanden maken, collega’s maken, spelmiddag, plaatjes draaien op verzoek, bezoek van de peuters, kerkdienst in het thema vriendschap, bezoek van de bezoekhonden en dierenvrienden van de zorgboerderij passeerde de revu. Evenals heel veel muziek van: het accordeon duo, Jakob Have en duo One&One is two.

 

Het waren 2 fantastische weken met als afsluiter een High tea in de Draaier.
Bij deze high tea waren familieleden, kinderen, kleinkinderen en vrienden en kennissen van de bewoners uitgenodigd. Bij ontvangst werden alle familieleden en bewoners op de foto gezet in het fotohoekje door een fotograaf. Deze worden als aandenken per post toegestuurd.

Het zonnetje scheen heerlijk, de Draaier en het terras liepen vol iedereen genoot van alle heerlijke hapjes onder het genot van een muziek van Dhr. Benjamins. Ook aan de kinderen was gedacht. Er waren verschillende spelletjes en activiteiten waaraan de kinderen konden deelnemen. Het was een bruisend tafereel vol stralende gezichten en blije bewoners.

 

Leefplezier op zijn best!

 

Hartelijke groet,
Werkgroep Zin in Voltawerk
Yvonne Bodé, Mevr. Overmeer, Janneke Poel, Freerkje Bosma,Wendy de Vries, Akkie Heidstra,Marissa vd Walle

 

 

 

 

 

 

 

   

 

   

  

  

 

    

 

    

 

 

15062017