"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Techparade tijdens de eHealthweek

Van 21 tot 24 januari is het eHealthweek bij ZuidOostZorg! In het kader van de landelijke eHealthweek 2019 organiseert ZuidOostZorg, samen met Sûnenz, op vier verschillende locaties een programma waar van alles te beleven is op het gebied van eHealth. De digitale rode draad door de eHealthweek is de Techparade: een markt vol met technologische snufjes die allemaal bijdragen aan gezondheid, zorg en zelfstandig wonen. Daarnaast is voor iedere locatie een speciaal programma samengesteld. Zie de mogelijkheden die eHealth u kan bieden, ga de uitdaging aan met Serious Games en ervaar de technologie van de toekomst. Mis het niet!

 

Een toekomst vol technologie
ZuidOostZorg en Sûnenz geloven dat technologie onmisbaar is voor het ontwikkelen van slimme en toekomstbestendige zorg. Technologie zal volgens hen bijdragen aan het versterken van de eigen regie en zelfredzaamheid, maar ook een antwoord bieden op vraagstukken als het personeelstekort in de zorg en de stijgende zorgvraag. 

 

Tijdens de eHealthweek hebben we op vier verschillende dagen en op vier verschillende locaties een programma samengesteld. Klik hier voor het hele programma.