"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Succesvolle 'beweegdag' Neibertilla/Neisûn en Sûnenz.

Op vrijdag 20 maart 2015 tijdens NLDoet was er een beweegdag georganiseerd voor alle bewoners, omwonenden, vrijwilligers, medewerkers, familie en vrienden van Neibertilla/Neisûn en Sûnenz.

De dag begon met de feestelijke opening van de Sonaboog. Leerlingen van groep 5 en 6 van PCBO de Spreng waren hiervoor uitgenodigd en hadden voor de bewoners mooie bloemen gemaakt. Om 10:30 uur werd na het openingswoord van Berber Hommes de Sonaboog geopend door een bewoner en leerling, waarna er onder de Sonaboog gedanst kon worden. De leerlingen konden hun eigen smoothie maken op de smoothiefiets, waaraan ze veel plezier beleefden. Ook werd er door de bewoners en vrijwilligers gefietst op de duofiets en kon er mee gedaan worden met volksdansen. De gehele dag werd er op verschillende plaatsen meezingers gespeeld door de Orkestbak.


Na de lunch gingen er ’s middags 4 wandelgroepen op pad. Het beplanten van de borders in de beweegtuin en de Jeu de Boules waren een groot succes. De dag werd om 15:00 uur afgesloten op het winkelplein van Sûnenz met een Zumbaclinic van Ben Viberink. Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagde beweegdag, met de hulp van alle vrijwilligers was dat niet gelukt. Hen willen we dan ook hartelijk danken voor de inzet.


Hieronder ziet u een impressie van de dag: