"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Subsidie binnen voor Ontmoetingscafé

Vrijdag 16 december jongtleden heeft ZuidOostZorg tijdens de ideeënmarkt van Gemeente Ooststellingwerf met het project ‘Ontmoetingscafé’ ruim 15.000 euro gewonnen. Fantastisch resultaat. 

 

 

In dit project staat Ontmoeten in Ooststellingwerf centraal. Ontmoeten in de breedste zin van het woord: Samen koffie drinken, samen zingen, samen nieuwe dingen leren, samen genieten. Maar ook samen met lokale partners! In dit project werkt ZuidOostZorg samen met: AH Oosterwolde, Politie, Basisschool De Toekan, Stellingwerfcollege, Sowono en Stichting zwerfhond.

 

In het Ontmoetingscafé komen verschillende leeftijden samen, ontdekken we nieuwe dingen zoals de iPad en andere technologie, hebben we samen nieuwe hobby’s zoals handwerken en zingen, drinken een kopje koffie of eten samen. Jong en oud, mens en dier: iedereen is welkom in het ontmoetingscafé.

 

17122016