"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Stem ook op de expositie 'Mens' voor de LC-award!

Na het succes van vorig jaar, vindt ook dit jaar de verkiezing van de beste werkstukken van Friesland plaats in het atrium van de Leeuwarder Courant. Het doel hiervan is de allermooiste projecten van mbo, hbo en masteropleidingen uit Friesland te laten zien.

 

Expositie Mens
De exposite 'Mens' gemaakt door Albert Allema (student fotografie aan de ROC Friese Poort) in opdracht van ZuidOostZorg is ook een van de projecten die genomineerd is voor de LC-award. 

 

De expositie ‘Mens’ in Sûnenz is een foto-expositie met indringende portretten van cliënten van ZuidOostZorg. Elke fascinerende zwart-wit foto vertelt een eigen verhaal. Wat maakt ze uniek, hoe staan ze in het leven en wat zijn hun dromen.  De expositie reist een jaar langs alle locaties van ZuidOostZorg. 

 

Jury

Een vakkundige jury kiest per onderdeel een winnaar. Daarnaast is er ook een publieksprijs: Iedereen mag aangeven welk werkstuk zij het beste vinden. Op de site vind je de werkstukken. Zie hier. Bekijk daarom onderstaande video's en stem! Per e-mailadres is slechts één inzending mogelijk. Stemmen is mogelijk tot en met 12 juni 2015. Stem jij ook?