Techparade Techparade Van 21 t/m 24 januari, in het kader van eHealthweek, een techparade langs diverse locaties van ZuidOostZorg. Komt u ook? Lees hier meer
Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Van 14 t/m 18 januari 2019 is op het Winkelplein in Sûnenz een beeldhouwatelier ingericht. Doet u ook mee? Lees meer

Stem ook op de expositie 'Mens' voor de LC-award!

Na het succes van vorig jaar, vindt ook dit jaar de verkiezing van de beste werkstukken van Friesland plaats in het atrium van de Leeuwarder Courant. Het doel hiervan is de allermooiste projecten van mbo, hbo en masteropleidingen uit Friesland te laten zien.

 

Expositie Mens
De exposite 'Mens' gemaakt door Albert Allema (student fotografie aan de ROC Friese Poort) in opdracht van ZuidOostZorg is ook een van de projecten die genomineerd is voor de LC-award. 

 

De expositie ‘Mens’ in Sûnenz is een foto-expositie met indringende portretten van cliënten van ZuidOostZorg. Elke fascinerende zwart-wit foto vertelt een eigen verhaal. Wat maakt ze uniek, hoe staan ze in het leven en wat zijn hun dromen.  De expositie reist een jaar langs alle locaties van ZuidOostZorg. 

 

Jury

Een vakkundige jury kiest per onderdeel een winnaar. Daarnaast is er ook een publieksprijs: Iedereen mag aangeven welk werkstuk zij het beste vinden. Op de site vind je de werkstukken. Zie hier. Bekijk daarom onderstaande video's en stem! Per e-mailadres is slechts één inzending mogelijk. Stemmen is mogelijk tot en met 12 juni 2015. Stem jij ook?