Techparade Techparade Van 21 t/m 24 januari, in het kader van eHealthweek, een techparade langs diverse locaties van ZuidOostZorg. Komt u ook? Lees hier meer
Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Van 14 t/m 18 januari 2019 is op het Winkelplein in Sûnenz een beeldhouwatelier ingericht. Doet u ook mee? Lees meer

Start interne verbouwing De Waadwente

Vandaag (donderdag 1 februari 2018) is een heuglijke dag. Na een lange periode van plannen maken, tekeningen bestuderen en voorbereidingen treffen is de interne verbouwing van De Waadwente een feit. Vandaag zijn de bouwers gestart. Uiteraard laten we dit heuglijke feit niet ongemerkt voorbij gaan en daarom werden vanmorgen alle cliënten, bezoekers, medewerkers en vrijwilligers getrakteerd op gebak. 

 

Klaar voor de toekomst
Met deze interne verbouwing zal De Waadwente klaargemaakt worden voor de toekomst. De Waadwente wordt een Verpleeghuis Nieuwe Stijl met binnen de muren ook het Geriatrisch advies– en behandelcentrum. De afdelingen worden gemoderniseerd en er wordt een entreegebied gerealiseerd met ruimte voor ontmoeting en verbinding met buiten. 

 

Planning 

De verbouwing wordt gefaseerd uitgevoerd, zodat cliënten, bezoekers en anderen zo weinig mogelijk hinder ondervinden van deze verbouwing. Er wordt gestart met het realiseren van een nieuwe ruimte voor de fysiotherapie. Na afronding hiervan gaan we door naar de volgende fase. Op deze manier wordt stap voor stap het hele gebouw aangepakt. Het streven is om de interne verbouwing in 2018 afgerond te hebben.

 

Hieronder een kleine foto-impressie van de start van de bouw vandaag:

 

 

 

 

 

 

 

 

01022018