"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Spreekuur wijkverpleegkundige

Wanneer u vragen heeft over zorg kunt u bij ZuidOostZorg terecht op het spreekuur van de wijkverpleegkundige. Het spreekuur is bedoeld voor iedereen die vragen heeft over (thuis)zorg. Dit kunnen vragen zijn over uw persoonlijke situatie en zorgvragen, maar ook met vragen over de zorg voor uw partner of familie bent u welkom. De wijkverpleegkundige kijkt dan samen met u wat er nodig is om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen.

ZuidOostZorg biedt vele mogelijkheden die u thuis kunnen ondersteunen. Denk daarbij aan beeldbellen met de wijkverpleegkundige via de iPad en het inzetten van de Medido, een medicatiedispenser waardoor u altijd op tijd uw medicijnen kunt innemen.

Indien nodig helpt de wijkverpleegkundige u de weg naar de juiste vorm van zorg te vinden. Zij kan u adviseren over en doorverwijzen naar de zorg die het beste bij uw situatie past. Ook voor vragen over het voorkómen van gezondheidsproblemen kunt u het spreekuur bezoeken.

Het spreekuur is iedere maandag van 14.00-15.00 in Sûnenz, Burg. Wuiteweg 140b te Drachten.
Het bezoeken van het spreekuur gratis en kan zowel met als zonder afspraak! De wijkverpleegkundige is ook te bereiken via het e-mailadres: spreekuurdrachten@zuidoostzorg.nl.

Direct ervaren hoe het is om via beeldbellen contact te hebben met de wijkverpleegkundige? Dat kan! Tijdens het spreekuur kunt u via Facetime beeldbellen met de wijkverpleegkundige via spreekuurdrachten@zuidoostzorg.nl. U heeft daarvoor wel een iPad of iPhone nodig.

 

Voor vragen en/of het maken van een afspraak kunt u gratis bellen met het CliëntAdviesCentrum 0800 571 71 71. U kunt ook via Facetime op de iPad of iPhone een afspraak maken met het CliëntAdviesCentrum via het e-mailadres: advies@zuidoostzorg.nl