"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Sionsberg - Sunenz feestelijk geopend

Een kleine tweehonderd genodigden waren op vrijdag 18 maart te gast in Sionsberg voor de feestelijke opening van Sionsberg en Sûnenz. De verbouwing van het anderhalvelijnscentrum Sûnenz is voltooid en alle poliklinieken draaien intussen ook volop. Met een spetterende openingsact en een (h)eerlijke lunch werd dit gevierd.
 
Warm hart voor Sionsberg
Verschillende sprekers vertelden over hun band met Sionsberg. Zo kwamen Marga Waanders, burgemeester van Dongeradeel, Steven Hofenk, voorzitter raad van bestuur a.i. van De Friesland Zorgverzekeraar en Diana Monissen, voormalig voorzitter raad van bestuur van De Friesland  Zorgverzekeraar aan het woord.
 
Ook de drie eigenaren van Sionsberg, Loek Winter (DC Klinieken), Igor Tulevski (Cardiologie Centra Nederland) en Anke Huizenga (ZuidOostZorg) namen het woord. Bij alle sprekers klonk trots door. Trots over wat er in het afgelopen jaar allemaal bereikt is en trots op alle medewerkers van Sionsberg en Sûnenz.
 
Sionsberg ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

 

Open Dag op 19 maart
Sionsberg en Sûnenz organiseren op zaterdag 19 maart een open dag. Hier is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Van 10.00 tot 15.00 uur staan de deuren open voor alle belangstellenden. Toegang en parkeren zijn gratis.

 

Hieronder een sfeerimpressie van het openingsfeest:

 

Opening Sunenz Dokkum

 

Opening Sunenz Dokkum

 

Opening Sunenz Dokkum

 

Opening Sunenz Dokkum

 

Opening Sunenz Dokkum

 

Opening Sunenz Dokkum

 

Opening Sunenz Dokkum