"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Sinnehiem gaat voor de prijzen!

De locatie Sinnehiem van ZuidOostZorg doet mee aan de Zorg voor Beleving Award. De Zorg voor Beleving Award is een prijs voor het meest belevingsgerichte zorghuis in Nederland. Sinnehiem doet mee voor de prijzen en heeft een filmpje ingestuurd om kans te maken. Ze hebben hiervoor uw steun nodig!

Steun Sinnehiem en stem via onderstaande link! Stemmen kost u bijna geen tijd, u hoeft alleen maar uw naam en emailadres te geven. Vergeet daarna niet uw stem te bevestigen via de ontvangen mail! Stem ons naar die award, zodat wij onze bewoners kunnen verrassen met een Qwiek Up!

 

De Zorg voor Beleving Award bestaat uit twee prijzen: een publieksprijs en een juryprijs. De publieksprijs is een Qwiek-Up, een mobiele projector die je in iedere ruimte kunt gebruiken om belevingsmodules op af te spelen. De locatie die de meeste stemmen krijgt van het publiek wint de publieksprijs. Een jury roept daarnaast nog een zorginstelling uit tot het meest belevingsgerichte zorghuis van Nederland.

http://www.zorgvoorbeleving.nl/award-deelnemers/sinnehiem/