Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Van 14 t/m 18 januari 2019 is op het Winkelplein in Sûnenz een beeldhouwatelier ingericht. Doet u ook mee? Lees meer
Techparade Techparade Van 21 t/m 24 januari, in het kader van eHealthweek, een techparade langs diverse locaties van ZuidOostZorg. Komt u ook? Lees hier meer

Sinnehiem gaat voor de prijzen!

De locatie Sinnehiem van ZuidOostZorg doet mee aan de Zorg voor Beleving Award. De Zorg voor Beleving Award is een prijs voor het meest belevingsgerichte zorghuis in Nederland. Sinnehiem doet mee voor de prijzen en heeft een filmpje ingestuurd om kans te maken. Ze hebben hiervoor uw steun nodig!

Steun Sinnehiem en stem via onderstaande link! Stemmen kost u bijna geen tijd, u hoeft alleen maar uw naam en emailadres te geven. Vergeet daarna niet uw stem te bevestigen via de ontvangen mail! Stem ons naar die award, zodat wij onze bewoners kunnen verrassen met een Qwiek Up!

 

De Zorg voor Beleving Award bestaat uit twee prijzen: een publieksprijs en een juryprijs. De publieksprijs is een Qwiek-Up, een mobiele projector die je in iedere ruimte kunt gebruiken om belevingsmodules op af te spelen. De locatie die de meeste stemmen krijgt van het publiek wint de publieksprijs. Een jury roept daarnaast nog een zorginstelling uit tot het meest belevingsgerichte zorghuis van Nederland.

http://www.zorgvoorbeleving.nl/award-deelnemers/sinnehiem/