Techparade Techparade Van 21 t/m 24 januari, in het kader van eHealthweek, een techparade langs diverse locaties van ZuidOostZorg. Komt u ook? Lees hier meer
Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Van 14 t/m 18 januari 2019 is op het Winkelplein in Sûnenz een beeldhouwatelier ingericht. Doet u ook mee? Lees meer

Samen eten in de Draaier, Gorredijk

Vanaf 2 november wordt er door ZuidOostZorg in de Draaier in Gorredijk op woensdagmiddag een gezellige maaltijd georganiseerd. Samen eten in een gezellige sfeer en bij u om de hoek! Schuift u ook aan?

 

Iedere woensdagmiddag bent u in de Draaier van harte wolkom voor een lekkere maaltijd. Woensdagochtend van 9.30-11.30 organiseert het Rode Kruis in de Draaier een inloop met koffie en thee en voor wie wil een spelletje.

 

Aansluitend organiseert ZuidOostZorg om 12.00 uur een heerlijke maaltijd. Schuift u ook aan? Wilt u liever alleen mee– eten of komt u ‘s ochtends alleen een kopje koffie drinken? Geen probleem!

U bent van harte Wolkom!

 

Reserveren

Opgave voor de maaltijd kan tot uiterlijk de vrijdag voor de datum van de maaltijd waar u voor wilt reserveren. Voor reserveringen neemt u contact op met een medewerker van de Draaier: 0513-521425 of 0513-462715 of mail naar dedraaier@zuidoostzorg.nl.