"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Samen eten in de Draaier, Gorredijk

Vanaf 2 november wordt er door ZuidOostZorg in de Draaier in Gorredijk op woensdagmiddag een gezellige maaltijd georganiseerd. Samen eten in een gezellige sfeer en bij u om de hoek! Schuift u ook aan?

 

Iedere woensdagmiddag bent u in de Draaier van harte wolkom voor een lekkere maaltijd. Woensdagochtend van 9.30-11.30 organiseert het Rode Kruis in de Draaier een inloop met koffie en thee en voor wie wil een spelletje.

 

Aansluitend organiseert ZuidOostZorg om 12.00 uur een heerlijke maaltijd. Schuift u ook aan? Wilt u liever alleen mee– eten of komt u ‘s ochtends alleen een kopje koffie drinken? Geen probleem!

U bent van harte Wolkom!

 

Reserveren

Opgave voor de maaltijd kan tot uiterlijk de vrijdag voor de datum van de maaltijd waar u voor wilt reserveren. Voor reserveringen neemt u contact op met een medewerker van de Draaier: 0513-521425 of 0513-462715 of mail naar dedraaier@zuidoostzorg.nl.