"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Sûnmarkten in Drachten en Dokkum

Op dinsdag 5 november is er een Sûnmarkt in Drachten en op woensdag 13 november is er een Sûnmarkt in Dokkum. 

 

Onder het motto ‘meten en weten’ wordt op de markt de mogelijkheid geboden om verschillende gezondheidstests te doen. Bezoekers kunnen de knijpkracht, de BMI en bloeddruk laten meten. En er wordt onder andere informatie gegeven over thuiszorg, homeopatie en hoe om te gaan met iPads?  Daarnaast is er nog een proeverij van het restaurant Bysûnder. Op de Sûnmarkt staan de partners van Sûnenz klaar met verschillende gezondheidstests en beantwoorden alle vragen op het gebied van gezondheid. 

 

Meten en Weten
De metingen zijn bedoeld om gezondheidsproblemen vroegtijdig op te sporen. Indien nodig zet de Sûnenz-partner een behandeling in. Ook doorverwijzing naar een andere samenwerkingspartner of de huisarts behoort tot de mogelijkheden.

 

Gezondheidspaspoort
Alle bezoekers ontvangen bij aankomst op de markt een gezondheidspaspoort. Op dit paspoort kunnen de metingen worden bijgehouden. Bij een volgend bezoek aan de markt kunnen de metingen worden vergeleken en om de gezondheidswinst op te meten. Op de markt is voor jong en oud genoeg te beleven; iedereen is van harte Wolkom!

 

Sûnmarkt Drachten: dinsdag 5 november 2019 van 14.00 - 17.00 uur - Sûnenz, Burg. Wuiteweg in Drachten


Sûnmarkt Dokkum: woendag 13 november 2019 van 14.00 - 17.00 uur - De Waadwente, Birdaarderstraatweg 68 in Dokkum