"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Rondvlucht voor 90-jarige

Wat geef je als verjaardagscadeau aan je moeder die 90 jaar wordt, dat was de vraag die de zoon van mevrouw Geertje Halma van der Vaart zich afvroeg. Uiteindelijk kwam hij bij een rondvlucht vanaf het vliegveld van Drachten uit. Nog nooit had zijn moeder haar woonplaats Drachten vanuit de lucht gezien. De afspraak was snel gemaakt en zaterdag was het zover.

 

Rond 10.00 uur nam mevrouw Halma plaats in een Cessna 172 om een rondje over Friesland te maken. Eerst werd koers gezet richting Rispinge, alwaar mevrouw woont. Vervolgens werd er richting de Waddeneilanden gevlogen. Terschelling mocht zich vervolgens op wat extra aandacht verheugen. Hierna werd weer richting Drachten gevlogen, waar na ongeveer een uur de landing weer werd ingezet.

 

Mevrouw Halma stak haar enthousiasme na de landing niet onder stoelen of banken. Ze vertelde enorm te hebben genoten. Voor vliegveld Drachten was dit ook een bijzondere vlucht, nog nooit was iemand met zo'n hoge leeftijd vanaf het Drachtster veld vertrokken.

 

Bewoner vliegt over Rispinge - ZuidOostZorg

 

Bewoner vliegt over Rispinge - ZuidOostZorg

 

Bewoner vliegt over Rispinge - ZuidOostZorg

 

Bewoner vliegt over Rispinge - ZuidOostZorg

Tekst en foto's: Waldnet