"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Rispinge, De Wiken en Stellinghaven Oosterwolde gooien hun deuren open!

Van 13 t/m 18 maart 2017 vindt de week van Zorg en Welzijn plaats. Honderden zorg en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren onder het motto ‘Maak kennis met kunde’.

 

In dezelfde week, op woensdag 15 maart, vindt de Tweede Kamerverkiezing plaats. Een aantal van onze locaties fungeren op deze dag ook als stembureau. Veel mensen uit de wijk bezoeken dan de locatie om te gaan stemmen. In Stellinghaven Oosterwolde, Rispinge en De Wiken hebben we ervoor gekozen om niet alleen stembureau te zijn, maar onze stemgasten en andere geïnteresseerden extra te verwelkomen met een lekkere kop koffie. Daarbij gooien we onze deuren open en kan iedereen die dat wil de locatie bekijken en informatie krijgen over de zorg, services, activiteiten en nog veel meer!

 

Dit kan men op woensdag 15 maart tussen 10.00 en 17.00 uur verwachten op de locaties:

 

Stellinghaven Oosterwolde
In Stellinghaven staat het thema ‘Bewegen’ in de spotlights. Er worden diverse activiteiten georganiseerd die met ‘Bewegen’ te maken hebben. Er is informatie over valpreventie, men kan een fittest doen, de Hartingbank doet tussen 14.00 en 16.00 uur rollatorkeuringen en Gezondheidspraktijk Elro is aanwezig met informatie over gezonde voeding/beweging/behandelingen, Brein Bewegingspraktijd is aanwezig, men kan bewegen op de Ronnie Gardiner Methode; een vrolijke oefenmethode op muziek, waarbij ritmiek, spraak en bewegen wordt ingezet om het geheugen te stimuleren, Albert Heijn is aanwezig met gezonde voeding. En uiteraard ook informatie over vrijwilligerswerk, ontmoetingscafé en nog veel meer. Kortom een breed aanbod.

 

Rispinge

Lekker eten, ontmoeten en bewegen. Dat is waar het verbouwde Rispinge voor staat als ‘hart van de wijk’. Nieuwsgiering? Kom dan kijken wat dit voor u kan betekenen. De nieuwe ruimte voor de pedicure/kapsalon en massagepraktijk kan bekeken worden. Men kan de ruimte voor bewegen bezichtigen. Daarnaast zijn Sûnenz Support, Informatie- en Adviescentrum en welzijn aanwezig, Uiteraard kan men wat lekkers proeven van het restaurant Bysunder en de winkel.

 

De Wiken

Leefplezier! Daar gaat het om in De Wiken in Drachten. Op de minizorgmarkt in De Wiken staat op 15 maart een stand over vrijwilligerswerk, een stand van leefplezier/welzijn in De Wiken met diverse activiteiten en een stand van het Informatie- en Adviescentrum met foldermateriaal. Ook de Cliëntenraad van De Wiken laat zich op deze open dag niet onbetuigd en is aanwezig met een stand. Uiteraard krijgen ook alle bezoekers een kopje koffie met wat lekkers.

 

Nog geen plannen op 15 maart, behalve dan dat je moet stemmen? Ook jij bent uiteraard van harte welkom om deze locaties te bezoeken!

 

23022017