"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Opening Sinnehiem

‘Alsof het nooit anders was. Zo voelt ons nieuwe woonzorgcentrum Sinnehiem’. Met deze zin begon de uitnodigingskaart van de opening van Sinnehiem. Woensdag 16 oktober was het dan zover. In een feestelijk ingerichte hal en grand café werden alle gasten verwelkomd met koffie en een gebakje met het logo van ZuidOostZorg of Sinnehiem.

 

Andries Otter, locatiemanager Liante locatie Sinnehiem, verwelkomde alle gasten en vertelde in zijn toespraak dat Sinnehiem meer is dan een verzorgingshuis voor ouderen. “Dit tehuis moet een grote rol spelen in het dorp, het kan de spil worden van de samenleving. We denken aan culturele activiteiten als concerten en toneel, maar ook moet de buurtvereniging hier op het terrein haar rommelmarkt kunnen houden. Daarnaast willen we samenwerken met de scholen. Onze bewoners kunnen de kleintjes voorlezen en de jeugd kan de ouderen bijvoorbeeld helpen met de computer”, aldus Andries Otter. Na het welkomstwoord kwamen er nog toespraken van directeur Peter Boerenfijn van Habion, Anke Huizenga van onze organisatie en de burgemeester Harry Oosterbaan.

 

In de binnentuin werd iedereen verrast door twee vrijwilligers die in het kader van de participatiesamenleving graag hun steentje willen bijdragen aan de ouderenzorg in Sinnehiem. Hilarische gesprekken leverde dit op. Als klap op de vuurpijl werd door de burgemeester een kanonschot gelost met veel confetti en rook. Dit was het sein dat Sinnehiem geopend was. Daarna was er voor de gasten nog een hapje en drankje en er werd gezamenlijk getoost op het nieuwe Sinnehiem.