Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Van 14 t/m 18 januari 2019 is op het Winkelplein in Sûnenz een beeldhouwatelier ingericht. Doet u ook mee? Lees meer
Techparade Techparade Van 21 t/m 24 januari, in het kader van eHealthweek, een techparade langs diverse locaties van ZuidOostZorg. Komt u ook? Lees hier meer

Opening en Open huis Rispinge

Na maanden van voorbereiding en verbouwen, is het zover! Het restaurant, de winkel en andere ruimtes van de begane grond van Rispinge zijn klaar! We zijn enorm trots op het resultaat en willen dit uiteraard feestelijk openen en aan iedereen laten zien.

 

Op donderdag 8 september 2016 om 14.00 uur vindt er een officiële opening plaats door de heer R. van der Leck, wethouder Smallingerland.  Aansluitend is er een open huis. Op deze feestelijke middag bieden we een gevarieerd programma. Er zijn rondleidingen, een informatiemarkt, diverse activiteiten en live-muziek.

 

Wij nodigen jou van harte uit op donderdag 8 september 2016 tussen 14.00 en 18.00 uur. We ontmoeten je graag in ‘het hart van de wijk; Rispinge’.

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens team Rispinge,
Gerda Pastoor
Manager Dienstverlening & Zorg Rispinge

Anke Huizenga & Simone Meertens
Raad van bestuur