"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Opening beleef- en beweegtuin Stellinghaven

Vanmiddag, dinsdag 8 november 2016, is de beleef- en beweegtuin van Stellinghaven Oosterwolde feestelijk geopend. Ruim twee jaar geleden heeft Stellinghaven samen met de openbare school De Toekan, een bedrag ontvangen met het winnen van het Gouden Appeltje. Mede door een gift van de Stichting Johannes Hendrik Heierfonds kon de tuin aangepakt worden. Veel inspanningen zijn verricht om van de tuin een beleef- en beweegtuin te maken.

 

In het welkomstwoord van Mia Veltrop, manager Stellinghaven, vertelt ze wat de uitgangspunten waren voor de totstandbrenging van deze mooie tuin.  Een tuin met veel kleur, geur en geluid. Het moest een tuin worden waar het fijn vertoeven is en waar je kunt wandelen, ontmoeten en bewegen.

 

Alle aanwezigen gingen gezamenlijk naar de tuin om deze officieel te openen. De heer R. Kingma en Wieke Bijzitter onthulden een beeld, dat door een motorzaagkunstenaar voor Stellinghaven was gemaakt; een bij op een honinggraat. Iedereen trotseerde de kou en maakte een wandeling door de mooie tuin. In het Grand Cafe stond voor de gasten allemaal nog een hapje en een drankje klaar als afsluiting van deze mooie middag.

 

Beweegtuin Stellinghaven

 

Beweegtuin Stellinghaven

 

Beweegtuin Stellinghaven

 

Beweegtuin Stellinghaven

 

Beweegtuin Stellinghaven

 

Beweegtuin Stellinghaven

 

Beweegtuin Stellinghaven

 

Beweegtuin Stellinghaven

 

Beweegtuin Stellinghaven

 

08112016