"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Open huis Art-Hotel Oosterwolde

Eindelijk is het zover. Vrijdag 23 maart opent Art-Hotel Oosterwolde de deuren. Deze middag nodigen we iedereen uit om kennis te nemen van dit unieke Culturele Hoofdstad project. Je bent tijdens ons Open Huis van harte welkom tussen 13.00 - 16.00 uur in het Art-Hotel in verpleeghuis Stellinghaven Oosterwolde.

 

In Art-Hotel Oosterwolde staan de tot nu toe 3 kamers er verrassend uitnodigend bij. Zo is de ‘vogeltjeskamer’, zoals de kamer in de volksmond al wordt genoemd (de kamer Aldert-Jan Visser van O.C. Hooymeijer), een heuse eyecatcher. Je komt hier oren en ogen te kort. De kamer van Sigrid Hamelink, genaamd Verschijnen/Verdwijnen, straalt sereniteit uit en in Age Hartsuikers kamer, genaamd Nest, dompel je je onder in de kleur ultramarijn. Tijdens het Open Huis zijn alle drie de kunstenaars aanwezig en verhalen over hun kamer. Ook richten zij de expositieruimte in met bijzonder werk.

 

Jij komt toch ook aan de Schapekamp 1 in Oosterwolde, naar Art-Hotel Oosterwolde op de eerste verdieping van Stellinghaven?

 

 

07032018