"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Open Bedrijvendag in Sûnenz 15 februari

Op zaterdag 15 februari organiseren de gemeente, de Ondernemersvereniging Drachten en een aantal middelbare scholen de Open Bedrijvendag in Smallingerland.

 

Die dag zetten bedrijven en organisaties in onze gemeente hun deuren open voor leerlingen en hun ouders om te laten zien wat er achter hun gevels allemaal gebeurt. ZuidOostZorg doet in het kader van het LeerWerkBedrijf ook mee aan de Open Bedrijvendag vanuit de locatie Sûnenz.

 

Het doel is om leerlingen informatie te geven zodat ze een gerichte keus kunnen maken voor hun studie, die past bij hun ambitie. Bedrijven krijgen op deze manier de kans om kennis te maken met enthousiaste leerlingen en hen te helpen om bewuste keuzes te maken voor de toekomst.

 

Er zijn al ruim 30 bedrijven die zich hebben aangemeld om rondleidingen te geven.