"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Ooststellingwerf zet mantelzorgers in het zonnetje

Mantelzorgdag 2014

‘Lekker ite mei Reitse’ tijdens Dag van de Mantelzorg

 

Op maandag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg en zet gemeente Ooststellingwerf haar mantelzorgers in het zonnetje. Tijdens deze dag gaan mantelzorgers uit Ooststellingwerf ‘Lekker ite mei Reitse’. Sinds 2006 is Reitse hét culinaire gezicht van Omrop Fryslân.

 

Veel mantelzorgers doen hun werk in stilte. We zien hoe ze zorgen voor hun naaste en hebben geen contact met andere mantelzorgers. Op 10 november worden mantelzorgers op meer dan 200 plaatsen in Nederland feestelijk bij elkaar gebracht en wordt er waardering uitgesproken voor hun bijzondere werk.

 

Vanwege de Nationale Herdenking van vliegramp MH17 op maandag 10 november is het tijdschema aangepast. In plaats van 13.00 uur starten we nu om 14.30 uur. Het programma in Ooststellingwerf is als volgt:

14.30 uur: Ontvangst in restaurant de Lindehoeve in Appelscha Vaart Nz 53-A, 8426 AS Appelscha

Reitse Spanninga (de beroemde Friese televisiekok) gaat daar met alle mantelzorgers een heerlijk menu bereiden, welke we daarna met alle mantelzorgers gaan nuttigen.

Mantelzorgers kunnen zich opgeven voor deze middag bij 't Stip loket via stip@ooststellingwerf.nl.
Mocht er vervoer nodig zijn of vervangende zorg dan kan dit ook aangeven bij de medewerker van 't Stip loket via telefoonnummer 14 0516.

 

Bent u mantelzorgers in de gemeente Ooststellingwerf, kom dan ook deze middag speciaal voor u georganiseerd. Informatie is te vinden op de website van de gemeente Ooststellingwerf.