"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Ook ZuidOostZorg bij wereldrecordpoging

Klokslag negen uur vrijdagochtend is wethouder Rob Jonkman van Opsterland begonnen aan zijn poging het wereldrecord speechen te verbeteren. Hij moet daarvoor ongeveer 34 uur achtereen het woord voeren, langer dan de Indiër Pothula Srinivasa Brahmanand die er nu nog mee in het Guinness Book of Records staat.

 

Arie Slob, voorman van de ChristenUnie in de Tweede Kamer gaf het startsein. In de loop van zaterdagavond moet het record een feit zijn. Met de marathontoespraak in Beetsterzwaag wil Jonkman geld inzamelen voor de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag.

 

Ook Sûnenz en ZuidOostZorg steunen dit initiatief. Rob Jonkman vertelt over ZuidOostZorg waarbij hij de klanttevredenheid van de cliënten van ZorgThuis benoemt. En over Sûnenz doet hij een oproep aan ouderen om lid te worden van Sûnenz via de Sûnenzpas; Samen Sûnenz! Zie hieronder de filmpjes: