Techparade Techparade Van 21 t/m 24 januari, in het kader van eHealthweek, een techparade langs diverse locaties van ZuidOostZorg. Komt u ook? Lees hier meer
Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Van 14 t/m 18 januari 2019 is op het Winkelplein in Sûnenz een beeldhouwatelier ingericht. Doet u ook mee? Lees meer

Ook ZuidOostZorg bij wereldrecordpoging

Klokslag negen uur vrijdagochtend is wethouder Rob Jonkman van Opsterland begonnen aan zijn poging het wereldrecord speechen te verbeteren. Hij moet daarvoor ongeveer 34 uur achtereen het woord voeren, langer dan de Indiër Pothula Srinivasa Brahmanand die er nu nog mee in het Guinness Book of Records staat.

 

Arie Slob, voorman van de ChristenUnie in de Tweede Kamer gaf het startsein. In de loop van zaterdagavond moet het record een feit zijn. Met de marathontoespraak in Beetsterzwaag wil Jonkman geld inzamelen voor de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag.

 

Ook Sûnenz en ZuidOostZorg steunen dit initiatief. Rob Jonkman vertelt over ZuidOostZorg waarbij hij de klanttevredenheid van de cliënten van ZorgThuis benoemt. En over Sûnenz doet hij een oproep aan ouderen om lid te worden van Sûnenz via de Sûnenzpas; Samen Sûnenz! Zie hieronder de filmpjes: