Techparade Techparade Van 21 t/m 24 januari, in het kader van eHealthweek, een techparade langs diverse locaties van ZuidOostZorg. Komt u ook? Lees hier meer
Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Van 14 t/m 18 januari 2019 is op het Winkelplein in Sûnenz een beeldhouwatelier ingericht. Doet u ook mee? Lees meer

Ondertekening dagbesteding Opsterland

Vrijdag 29 september is onder toeziend oog van de bewoners en bezoekers van de dagbesteding, in De Lijte in Ureterp een overeenkomst getekend door wethouder Wietze Kooistra van Gemeente Opsterland en Simone Meertens, lid Raad van Bestuur ZuidOostZorg. Deze overeenkomst maakt het voor inwoners van Opsterland mogelijk om zonder Wmo-indicatie gebruik te maken van de Dagbesteding van ZuidOostZorg in Ureterp, Beetsterzwaag en Gorredijk. 

 

Behoefte aan een goed gesprek of gezellig samen leuke dingen doen, mensen ontmoeten? Of samen met anderen, aan de gezondheid werken? Als men ouder wordt en bijvoorbeeld alleen woont is dat niet altijd meer vanzelfsprekend. Unieke momenten en ontmoetingen staan centraal op de dagbesteding. Dagelijks worden er activiteiten georganiseerd, afgestemd op wat de deelnemers graag willen.

 

In de overeenkomst is geregeld dat er geen bijdrage wordt betaald voor de dagbesteding en dat er géén toestemming van de gemeente nodig is om mee te doen.  

 

Lees hier meer over de dagbesteding of bel het Informatie- en Adviescentrum: 0800-5717171