Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Van 14 t/m 18 januari 2019 is op het Winkelplein in Sûnenz een beeldhouwatelier ingericht. Doet u ook mee? Lees meer
Techparade Techparade Van 21 t/m 24 januari, in het kader van eHealthweek, een techparade langs diverse locaties van ZuidOostZorg. Komt u ook? Lees hier meer

'Noflik en Fit' Fitness in De Waadwente

 Wilt u graag bewegen, maar heeft u daar een beetje extra hulp bij nodig? Dan is Noflik en Fit Fitness in De Waadwente wellicht iets voor u. Deze fitness is bedoeld voor ouderen die graag sportief bezig willen zijn, maar voor wie zelfstandig oefenen in een fitnessruimte lastig is. Noflik en Fit Fitness wordt in kleine groepen gegeven onder begeleiding van een fysiotherapeut en een geschoolde vrijwilliger.

 

Bewegen is leuk!

Wie meer beweegt, blijft langer zelfstandig, langer gezond en langer scherp van geest. Daarnaast is samen bewegen gewoon gezellig!

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Twee keer per week wordt er getraind in de oefenzaal van De Waadwente, locatie van ZuidOostZorg. De trainingen worden gegeven op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag tussen 13.30 en 14.30 uur. Kosten voor deelname zijn €25 per maand. Aanmelden kan telefonisch via 06- 12 -51 76 17 of via fysiotherapiewaadwente@zuidoostzorg.nl.

 

‘Noflik en Fit Fitness’ wordt gegeven in de oefenzaal van De Waadwente, Birdaarderstraatweg 68 in Dokkum.