"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

'Noflik en Fit' Fitness in De Waadwente

 Wilt u graag bewegen, maar heeft u daar een beetje extra hulp bij nodig? Dan is Noflik en Fit Fitness in De Waadwente wellicht iets voor u. Deze fitness is bedoeld voor ouderen die graag sportief bezig willen zijn, maar voor wie zelfstandig oefenen in een fitnessruimte lastig is. Noflik en Fit Fitness wordt in kleine groepen gegeven onder begeleiding van een fysiotherapeut en een geschoolde vrijwilliger.

 

Bewegen is leuk!

Wie meer beweegt, blijft langer zelfstandig, langer gezond en langer scherp van geest. Daarnaast is samen bewegen gewoon gezellig!

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Twee keer per week wordt er getraind in de oefenzaal van De Waadwente, locatie van ZuidOostZorg. De trainingen worden gegeven op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag tussen 13.30 en 14.30 uur. Kosten voor deelname zijn €25 per maand. Aanmelden kan telefonisch via 06- 12 -51 76 17 of via fysiotherapiewaadwente@zuidoostzorg.nl.

 

‘Noflik en Fit Fitness’ wordt gegeven in de oefenzaal van De Waadwente, Birdaarderstraatweg 68 in Dokkum.