Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Van 14 t/m 18 januari 2019 is op het Winkelplein in Sûnenz een beeldhouwatelier ingericht. Doet u ook mee? Lees meer
Techparade Techparade Van 21 t/m 24 januari, in het kader van eHealthweek, een techparade langs diverse locaties van ZuidOostZorg. Komt u ook? Lees hier meer

Nieuwe stap in doorstart Pasana Ouderzorg

Zaterdag 9 mei hebben alle medewerkers van Pasana Ouderenzorg persoonlijk bericht gekregen of er voor hen een passende functie is in de nieuwe organisatie. 82% van de formatie van Pasana Ouderenzorg heeft een vast arbeidscontract aangeboden gekregen. Dit is conform de afspraak met de curatoren. De ondertekening van de contracten vindt plaats op het moment dat de NZa (Nederlandse Zorgautoriteit) en de ACM (Autoriteit Consument en Markt) akkoord hebben gegeven op de doorstart van Pasana Ouderenzorg.

 

Voorbereiding doorstart
Binnen de KwadrantGroep en ZuidOostZorg wordt op dit moment verder gewerkt aan de voorbereiding en organisatie van de definitieve doorstart. Doel is dat de medewerkers, vrijwilligers en cliënten zo prettig mogelijk overgaan naar de nieuwe organisatie.

Wij hebben alle vertrouwen in de doorstart van Pasana Ouderenzorg. We hebben volop plannen om de ouderenzorg in Noordoost Fryslân te behouden en te vernieuwen en dat willen we graag samen met de medewerkers realiseren.