"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Nieuw aanbod Ontmoetingscafé

Op 6 juli om 14.00 uur wordt in het Ontmoetingscafé in Stellinghaven Oosterwolde, locatie van ZuidOostZorg, de aftrap gegeven voor het tweede deel van het activiteitenprogramma van 2017. Het activiteitenprogramma wordt officieel ‘geopend’ door wethouder van Es. Daarna volgt onder het genot van een hapje en een drankje een muzikaal optreden van Piter Wilkens.

 

ACTIVITEITEN

Sinds begin dit jaar vinden velen wekelijks hun weg naar het Ontmoetingscafé. Door dit succes is nu een activiteitenprogramma vastgesteld tot eind 2017. Iedere donderdag van 14.30-15.30 uur is iedereen van harte welkom in het Ontmoetingscafé. De activiteiten lopen uiteen van Bingo tot natuurwandelen, van zitdansen tot creatieve workshops, van themamaaltijden tot massageworkshops. Naast de feestelijke aftrap van het activiteitenprogramma is er op 6 juli ook een workshop Hoofdhuidmassage van Gezondheidspraktijk Elro.

 

LOKALE PARTNERS
Het Ontmoetingscafé wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie vanuit het Ooststellingwerffonds. De activiteiten worden georganiseerd in samenwerking met lokale partners, waaronder Sawono, Brein Bewegingspraktijk, Gezondheidspraktijk Elro, Scala, Thuiszorg de Friese Wouden, DIO (gymnastiek), Albert Heijn en vele anderen.

Heeft u zelf een leuk idee voor het organiseren van een activiteit? Neem gerust contact op.

 

OPGAVE

Kosten verschillen per activiteit. Klik voor alle activiteiten en kosten op onderstaande kalender. Opgeven voor de activiteiten kan via de receptie van Stellinghaven Oosterwolde, 0516-568282 of via receptieo@zuidoostzorg.nl.

 

 

Klik op de kalender voor het activiteitenprogramma.