"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Menu Langste Tafel bekend!

Sûnenz organiseert op woensdag 27 september om 17.00 uur twee lange eettafels. Dit jaar kunnen mensen aanschuiven aan de eettafels in De Draaier te Gorredijk en Sûnenz te Drachten. De lange eettafels worden georganiseerd in het kader van de Week tegen de Eenzaamheid. Onder het motto ‘Kom erbij” is iedereen, jong en oud, van harte welkom aan deze gezellige lange eettafel. De aanmeldingen druppelen gestaag binnen en inmiddels in het menu bekend!

 

Samen eten verbindt!
Samen eten is een leuke en gemakkelijke manier om mensen te ontmoeten en saamhorigheid te creëren. Daarom organiseert Sûnenz dit jaar voor de vijfde keer De Langste Tafel. Vorig jaar schoven er in Drachten en Dokkum gezamenlijk 700 mensen aan de lange eettafel. Daarmee stond in Sûnenz voor het vierde jaar op rij De Langste Tafel van Nederland. Staat De Langste Tafel dit jaar wederom in Sûnenz?

 

Kosten en opgave

De kosten voor deze maaltijd zijn €5 p.p. (excl. drankjes). Aanmelden kan via de website: www.sunenz.nl of via tel. nr: 0512-305324 (ma t/m vr 8.00-15.30). ‘Schuif aan en kom erbij!’ in: Sûnenz Drachten, Burg. Wuiteweg 140b of De Draaier, Stationsweg 76, Gorredijk.

 

Inmiddels is de inschrijving gesloten. We verwelkomen woensdag 610 gasten aan de lange eettafels!