Techparade Techparade Van 21 t/m 24 januari, in het kader van eHealthweek, een techparade langs diverse locaties van ZuidOostZorg. Komt u ook? Lees hier meer
Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Van 14 t/m 18 januari 2019 is op het Winkelplein in Sûnenz een beeldhouwatelier ingericht. Doet u ook mee? Lees meer

Mantelzorgmiddag Smallingerland

Op 10 november is er weer een Dag van de Mantelzorg. Mantelzorgers in de gemeente Smallingerland zijn die dag van harte welkom bij een bijzonder programma in De Lawei. Aanmelden kan tot uiterlijk 21 oktober bij de gemeente (mw. Jitske Abels), telefoon 0512 581234 of via gemeente@smallingerland.nl.

 

Heeft u problemen met vervoer of heeft u vervangende zorg of oppas nodig, geeft u dit dan even aan bij uw opgave. Het programma in De Lawei duurt van 13.30 uur tot 17.00 uur en is gratis toegankelijk. Na opgave ontvangt u uiterlijk een week voor 10 november uw toegangskaart.

 

Programma
Het programma begint met Henk de Jong, bekend van de voetballerij en nauw betrokken bij mantelzorg. Daarna zijn er zogenaamde "ronde tafels " waar u kunt meepraten over een verschillende onderwerpen. U kunt de ronde tafels afwisselen met workshops yoga, dansen, zingen, schilderen of een proeverij. Op de informatiemarkt kunt u meer informatie krijgen over hoe u als mantelzorger ondersteund kunt worden. De middag wordt afgesloten met de dansvoorstelling "Dance for Health", gemaakt en gedanst door een professionele danser die getroffen is door de Parkinson-ziekte.

 

12102016