"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Lunch in Ontmoetingscafé

Op woensdag 8 november wordt er een gezellige lunch georganiseerd in het Ontmoetingscafé van Stellinghaven. De lunch wordt georganiseerd in navolging van de Week tegen de Eenzaamheid.

 

ZuidOostZorg, Henk Jan van Zanten van Albert Heijn Oosterwolde en de Onafhankelijke Seniorenvereniging Ooststellingwerf (OSO) slaan de handen ineen om deze lunch aan te bieden aan senioren in de gemeente. 

 

Vanaf 11.00 uur is iedereen van harte welkom. Om 12.00 uur wordt de lunch geserveerd. Voor muziek wordt gezorgd en door middel van beeldkaarten halen we gesprekken uit het verleden op.

 

Voor de lunch is nog een beperkt aantal plaatsen vrij. Aanmelden kan telefonisch via de secretaris van de OSO, Janny Punter-de Vries, telefoonnummer 0516-512600. Let op, vol = vol.