Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Van 14 t/m 18 januari 2019 is op het Winkelplein in Sûnenz een beeldhouwatelier ingericht. Doet u ook mee? Lees meer
Techparade Techparade Van 21 t/m 24 januari, in het kader van eHealthweek, een techparade langs diverse locaties van ZuidOostZorg. Komt u ook? Lees hier meer

Lunch in Ontmoetingscafé

Op woensdag 8 november wordt er een gezellige lunch georganiseerd in het Ontmoetingscafé van Stellinghaven. De lunch wordt georganiseerd in navolging van de Week tegen de Eenzaamheid.

 

ZuidOostZorg, Henk Jan van Zanten van Albert Heijn Oosterwolde en de Onafhankelijke Seniorenvereniging Ooststellingwerf (OSO) slaan de handen ineen om deze lunch aan te bieden aan senioren in de gemeente. 

 

Vanaf 11.00 uur is iedereen van harte welkom. Om 12.00 uur wordt de lunch geserveerd. Voor muziek wordt gezorgd en door middel van beeldkaarten halen we gesprekken uit het verleden op.

 

Voor de lunch is nog een beperkt aantal plaatsen vrij. Aanmelden kan telefonisch via de secretaris van de OSO, Janny Punter-de Vries, telefoonnummer 0516-512600. Let op, vol = vol.