"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Ludieke actie leidt tot wereldrecordpoging

Rob Jonkman, wethouder gemeente Opsterland van de Christen Unie wil in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen een ludieke actie doen om hier aandacht voor te vragen. Rob Jonkman zal proberen om het wereldrecord onafgebroken speechen van 33 uur en 46 minuten te breken. Men kan 10 minuten “zendtijd” kopen. De tekst of boodschap zal tijdens de speechmarathon worden uitgesproken. De opbrengst komt ten goede aan de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag.

 

Plaats
In de gemeenschappelijke ruimte van de Ronald McDonald Hoeve aan de Helomareed 2 in Beetsterzwaag.

 

Tijdstip
De start is vrijdagmorgen 7 februari 2014 om 9.00 uur en zal, als deze succesvol is, eindigen op zaterdagavond 8 februari rond 23.00 uur. Arie Slob zet om 9.00 uur de klok in werking voor de wereldrecordpoging. Om circa 10.00 uur zal Rob Jonkman over Sûnenz / ZuidOostZorg speechen.

 

ZuidOostZorg/Sûnenz
Ook ZuidOostZorg en Sûnenz steunen dit ludieke initiatief. 

 

Komt u ook?

Wilt u ook een kijkje nemen, dan bent u van harte welkom. Overigens is de recordpoging ook via een livestream te volgen op de site van de Hoeve en van de ChristenUnie Opsterland. De link is: 

http://lichtbeeldgeluid.nl/opsterlandse-wethouder-rob-jonkman-wil-wereldrecord-speechen-verbreken/

 

Deze is inmiddels actief. De livestream zal vrijdagmorgen voor de start actief worden.