"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Langste Tafel van Nederland in Sûnenz!

De langste tafel van Nederland stond in Sûnenz!  Op vrijdagmiddag 4 oktober schoven meer dan 500 gasten aan aan de Langste Tafel. Doel van de Langste Tafel was het samenbrengen van mensen door middel van een gezamenlijke maaltijd. En dat is gelukt!

 

Meesterkok Albert Kooy en zijn brigade hadden gezorgd voor een (h)eerlijke zuurkoolschotel. Vele champagnekurken die gelijktijdig knalden, gaven het startsein voor de feestelijke maaltijd. Het was het begin van een bijzonder gezellige avond die dankzij de vele gasten een grandioos succes werd. Weer een mooi voorbeeld van Samen Sûnenz! 

 

Sûnenz oftewel: 'Op uw gezondheid', staat voor gezond ouder worden in Zuidoost-Friesland. Sûnenz is onderdeel van Zuid Oost Zorg en is gevestigd aan de Burgemeester Wuiteweg 140 in Drachten.