Techparade Techparade Van 21 t/m 24 januari, in het kader van eHealthweek, een techparade langs diverse locaties van ZuidOostZorg. Komt u ook? Lees hier meer
Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Beeldhouwweek ‘Anders ontmoeten’ Van 14 t/m 18 januari 2019 is op het Winkelplein in Sûnenz een beeldhouwatelier ingericht. Doet u ook mee? Lees meer

Langste Tafel van Nederland in Sûnenz!

De langste tafel van Nederland stond in Sûnenz!  Op vrijdagmiddag 4 oktober schoven meer dan 500 gasten aan aan de Langste Tafel. Doel van de Langste Tafel was het samenbrengen van mensen door middel van een gezamenlijke maaltijd. En dat is gelukt!

 

Meesterkok Albert Kooy en zijn brigade hadden gezorgd voor een (h)eerlijke zuurkoolschotel. Vele champagnekurken die gelijktijdig knalden, gaven het startsein voor de feestelijke maaltijd. Het was het begin van een bijzonder gezellige avond die dankzij de vele gasten een grandioos succes werd. Weer een mooi voorbeeld van Samen Sûnenz! 

 

Sûnenz oftewel: 'Op uw gezondheid', staat voor gezond ouder worden in Zuidoost-Friesland. Sûnenz is onderdeel van Zuid Oost Zorg en is gevestigd aan de Burgemeester Wuiteweg 140 in Drachten.