"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand
"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren

Langste tafel in Sûnenz

ZuidOostZorg doet weer mee aan de Week van de Smaak en de Week tegen Eenzaamheid.


Er worden in heel Nederland bijzondere markten, proeverijen, mooie maaltijden en streekmenu’s georganiseerd. Het thema dit jaar is: Bonen op je bord. Bonen en peulvruchten staan centraal.

Dit jaar is de Week van de Smaak van 27 september t/m 5 oktober 2014. De week tegen Eenzaamheid loopt van 25 september t/m 4 oktober 2014.

 

De week van de Smaak past prima in het voedingsbeleid rondom de Nieuwe Nederlandse Keuken. Alle locaties van ZuidOostZorg hebben een aantal leuke en vooral lekkere activiteiten op de agenda gezet.

 

Als afsluitende activiteit wordt in Sûnenz op vrijdag 3 oktober een lange eettafel georganiseerd. Eet, beleef en geniet mee. Saamhorigheid staat voorop! Deze lange tafel is een project van de Week tegen Eenzaamheid. Een goede combinatie om mensen rondom eten samen met elkaar te verbinden. Digitaal worden alle tafels, georganiseerd in het land, aan elkaar verbonden. Vorig jaar stond de langste tafel in Sûnenz met meer dan 500 gasten. Kom je ook aanschuiven aan deze lange eettafel, en eet je mee? Iedereen is van harte welkom.

 

Meld je hier aan voor de langste tafel op 3 oktober.

Of meld je aan door te mailen naar info@sunenz.nl of door te bellen naar Restaurant Sûnenz via 0512 - 57 19 39.