"Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" "Yes! Alweer een mooi diploma erbij, dat is toch maar mooi mogelijk bij ZuidOostZorg!" Ontdek meer voordelen van Werken en leren Werken en leren
"Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" "Urenlang wachten op antwoord? Hou toch op! Via het beeldscherm heb ik contact met de zuster wanneer het mij uitkomt" Lees meer over de voordelen van Zorg op afstand Zorg op afstand

Koploper van Grijs, Groen en Gelukkig

Sûnenz en locatie Neibertilla van ZuidOostZorg worden koploper en ambassadeur binnen het programma ‘Grijs, Groen en Gelukkig’. Dit is een programma van het Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid (IVN), ondersteund door de Nationale Postcode Loterij.

 

Genieten van natuurbeleving
Door de samenwerking met IVN willen Sûnenz en ZuidOostZorg, ouderen en bezoekers laten genieten van natuurbeleving en de buitenlucht. Ontmoeten en verbinden, bewegen, kunst en het genieten van de tuin en elkaar staan hierbij centraal.


Tuin voor ons allemaal

Ouderen staan bij Sûnenz en ZuidOostZorg aan het roer of ze nu vitaal of kwetsbaar zijn. ‘Samen’ en ‘netwerken’ zijn daarbij belangrijke thema’s. De tuin is hierbij een verbindende factor met de omgeving. Hoe halen we binnen naar buiten en andersom, maar ook hoe betrekken we de omgeving en onze buurt-bewoners bij de tuin. We zijn ontzettend blij dat we dit gezamenlijk met de IVN kunnen gaan realiseren.

 

Welkom op feestelijk kick off

Op woensdag 2 november aanstaande vanaf 10.00 uur vieren wij op het winkelplein in Sûnenz de start van de samenwerking met IVN met een feestelijke aftrap voor cliënten, familie, medewerkers, vrijwilliger, stakeholders en omwonenden. Het programma duurt tot circa 11.30 uur. 

 

Programma

09.45 – 10.00                     Welkom met koffie en thee op het winkelplein van Sûnenz

10.00 - 10.15                      Welkomstwoord en/of korte inleiding door:
                                         Ida van Marion, directeur zorg ZuidOostZorg/Sûnenz
                                         Mark Tuit, regiodirecteur IVN
                                         Jos van der Horst, wethouder gemeente Smallingerland

10.15 - 10.20                      Ondertekening samenwerkingsovereenkomst door Ida van Marion en Mark Tuit

10.20 – 10:45                     Openingsact

10:45 – 11.00                     Afsluiting met hapje en drankje

 

 

25-10-2016